Termeni si Condiții 

         

         Va rugam sa parcurgeti acest document cu atentie. Prin accesarea site-ului contasoftactual.ro care poate fi accesat la adresa http://www.contasoftactual.ro, sau prin orice alt fel de accesare a continutului acestui website, sunteti obligati sa respectati termenii si conditiile prezentate in continuare, asupra carora ati fost de acord. Acest website este detinut de Contasfoactual SRL. In situatia in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in continuare, va rugam sa parasiti Contasoftactual.ro si sa nu mai accesati acest site. Orice accesare a site-ului Contasoftactual.ro va fi considerat, de acum incolo, un accept al termenilor si conditiilor continute in documentul de mai jos.

      1.Politica de confidentialitate

      1.1 Prelucrarea datelor dvs. personale

     Contasoftactual.ro colecteaza email-ul dvs. doar pentru a va putea transmite mail-uri (transmitere oferta in functie de serviciile solicitate); Noi colectam date despre sediul Asociatiei de proprietari (adresa) pentru care solicitati oferta doar pentru a va putea transmite o oferta personalizata; Noi colectam numele si prenumele dvs. doar pentru adresare si comunicare; Noi colectam numarul dvs. de telefon pentru a putea discuta mai multe detalii despre serviciile solicitate de dvs.; Nu va colectam datele dvs. personale in scopuri care sunt incompatibile cu scopurile principale pentru care datele dvs. personale au fost colectate initial. Contasoftactual.ro nu colecteaza date personale sensibile si nici date personale cu regim special conform definitiilor din GDPR.

      1.2 Mijloace de obtinere a datelor dvs. personale

     Contasoftactual colecteaza datele dvs. personale direct de la dvs., electronic, ca urmare a folosirii de catre dvs. a formularului de contact afisat pe site. Temeiul legal pentru prelucrarea datelor dvs. personale este consimtamantul dvs., inclusiv cererea primita de la dvs. (prin formularul de contact) in care ne solicitati oferte cu privire la servicii pe care Contasoftactual.ro le presteaza. Solicitarile dvs. justifica prelucrarea datelor dvs. personale.

      1.3 Cine este responsabil pentru prelucrarea datelor dvs. personale

     Contasoftactual decide de ce, cum si pentru ce sunt prelucrate datele dvs. personale. Responsabilul cu privire la protectia datelor dvs. personale este: Constantin Andrei, mail: contasoftactual@yahoo.com. Prin numirea unui responsabil cu protectia datelor personale, Contasoftactual doreste sa-si desfasoare activitatea fara a compromite respectarea drepturilor si a vietii private. Acesta este la dispozitia dvs. pentru a va raspunde la toate intrebarile pe care le aveti in legatura cu datele dvs. personale.

      1.4 Dezvaluirea sau transmiterea datelor dvs. personale

      Contasoftactual.ro nu v-a dezvalui si nu v-a transmite nici un fel de date personale colectate de la dvs. catre nici o alta terta parte. contasoftactual.ro poate, totusi, transmite informatia colaboratorilor sai doar cu acordul dvs si daca este necesara transmiterea unor informatii catre colaboratorii nostrii in vederea transmiterii catre dvs. a unor oferte de servicii pe care Contasoftactual.ro le furnizeaza prin colaboratorii sai.

      1.5 Cat timp se pastreaza datele dvs. personale

      Durata de stocare a datelor dvs. personale este durata necesara pentru scopurile noastre de procesare. In momentul in care ne solicitati in scris, datele dvs. personale vor fi sterse din baza de date a Contasoftactual.ro In acest caz, trebuie sa ne trimite-ti o solicitare in scris pe adresa de mail:andrei.constantin2@yahoo.com, cu subiectul “Stergere date personale”, iar datele dvs. personale din sistemul nostru vor fi sterse.

      1.6 Siguranta datelor dvs. personale

     Datele dvs. personale sunt pastrate in siguranta, intr-un mediu electronic avand masuri tehnice corespunzatoare si nivele adecvate de securitate, avand protectii impotriva prelucrarii neautorizate si ilegale.Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Contasoftactual.ro va respecta toate drepturile expuse mai sus, inclusiv dreptul la stergerea datelor dvs. personale.

      1.7 Exercitarea drepturilor

     In cazul in care doriti sa va exercitati orice drept cu privire la protectia datelor dvs. personale, va rugam sa ne comunicati, in scris, pe adresa de e-mail: andrei.constantin2@yahoo.com. Cererea dvs. trebuie sa contina o descriere detaliata si precisa a dreptului pe care doriti sa-l exercitati. Termenul in care cererea dvs. va fi solutionata este de maxim 30 de zile.

      1.8 Schimbarea politicii de confidentialitate

     In cazul in care Contasoftactual.ro isi va schimba politica de confidentialitate, acesta va publica o noua versiune a acesteia, pe site-ul www.contasoftactual.ro.

      2.Protectia proprietatii intelectuale

     Continutul si designul Contasoftactual.ro, precum si orice alt material avand legatura cu Contasoftactual.ro trimis dvs. prin email sau pus la dispozitia dvs. in orice alta modalitate (articole, design si orice alte materiale), apartin Contasoftactual.ro si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Contasoftactual.ro fara a detine o permisiune scrisa din partea Contasoftactual.ro.

      3.Utilizarea continutului Contasoftactual.ro

     Aveti posibilitatea de a copia si printa continutul articolelor postate pe Contasoftactual.ro doar pentru folosinta dvs. personala. Totodata, continutul Contasoftactual.ro nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari. Reproducerea sau stocarea articolelor postate pe Contasoftactual.ro, precum si trimiterea acestor articole catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei este interzisa fara a obtine, in prealabil, o permisiune scrisa din partea Contasoftactual.ro.

      4.Modificari ale site-ului

      Contasoftactual.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului acestui site. De asemenea, Contasoftactual.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul vizitatorilor sai la o parte sau la intregul sau continut.

      5.Alte atentionari

     Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor postate pe site, Contasoftactual.ro nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau si a articolelor postate pe site-ul sau. Contasoftactual.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, survenita ca urmare a utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site. Contasoftactual.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate de articolele postate pe site.

      6.Alte detalii

     Contasoftactual.ro este indreptatit, fara nici o notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Accesul in site implica faptul ca v-ati dat acordul asupra termenilor prezentului acord. Orice notificare catre Contasoftactual.ro trebuie trimisa prin intermediul postei electronice la adresa de mail: cenzorate@contasoftactual.ro